Lidhje

Raundi i dytë i zgjedhjeve vendore në Maqedoni


Komuna e Strugës, ku ka një shumicë të popullatës shqiptare, shikohet me interes të veçantë me që atje garon një kandidat shqiptar dhe një maqedonas

Maqedonia po përgatitet për raundin e dytë të zgjedhjeve vendore. Komuna e Strugës, ku ka një shumicë të popullatës shqiptare, shikohet me interes të veçantë, me që atje garon një kandidat shqiptar dhe një maqedonas, por një numër i konsiderueshëm i shqiptarëve ndodhet me punë jashta vendit. Ndërkohë, kandidati shqiptar për kryetar komune, Zijadin Sela tërheq vëmendjen se qeveria po ushtron trysni ndaj votuesve shqiptarë.

XS
SM
MD
LG