Lidhje

Shpallet data për zhvillimin e zgjedhjeve lokale në Maqedoni

  • Isak Ramadani

Kryetari i Parlamentit të Maqedonisë e shpalli 15 tetorin si datë kur do të mbahen zgjedhjet vendore. Fushata zyrtarisht fillon njëzet ditë para zgjedhjeve, ndërkohë që partitë dhe kandidatët shumë më herët angazhohen në propagandat zgjedhore. Zgjedhjet vendore atje janë po aq të politizuara sa edhe zgjedhjet e përgjithshme.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG