Lidhje

Maqedonia dhe Kosova thellojnë bashkëpunimin në fushën e energjetikës

  • Isak Ramadani

Maqedonia dhe Kosova thellojnë bashkëpunimin në fushën e energjetikës

Maqedonia dhe Kosova po e thellojnë bashkëpunimin në fushën e energjetikës. Sot në Shkup ministrja e Eneregjetikës së Kosovës Justina Shiroka Pula dhe kolegu i saj në qeverinë e Maqedonisë Fatmir Besimi nënshkruan një memorandum për mirëkuptim dhe bashkëpunim në këtë fushë. Kosova dëshiron të mësojë nga përvoja maqedonase në ndërtimin e hidrocentraleve. Tetë marrëveshje janë nënshkruar që nga vendosja e marrëdhënieve diplomatike midis dy vendeve.

XS
SM
MD
LG