Lidhje

Media Arkivi

Emigrantët e bllokuar në kufirin Maqedoni-Greqi


Mijëra refugjatë dhe imigrantë janë ngujuar në fshatin Idomeni në veri të Greqisë, në kufi me Maqedoninë. Vlerësohet se janë rreth trembëdhjetë mijë njerëz nga Lindja e Mesme të cilët presin të hyjnë në Maqedoni, për ta vazhduar rrugën drejt vendeve të Evropës perëndimore.

XS
SM
MD
LG