Lidhje

Thirrje për t'i dhënë fund ngërçit politik në Maqedoni


Komuniteti ndërkombëtar u bën thirrje drejtuesve politik qeveritarë dhe opozitarë që të gjejnë një kompromis dhe të mendojnë për interesat e vendit dhe të qytetarëve

Në Maqedoni po vazhdon ngërçi politik që prej incidenteve të 24 dhjetorit në Parlament dhe jashta tij. Ndërkohë, vendimi i opozitës maqedonase për të bojkotuar zgjedhjet vendore të 24 marsit, ka krijuar përçarje brenda saj. Komuniteti ndërkombëtar u bën thirrje drejtuesve politik qeveritarë dhe opozitarë që të gjejnë një kompromis dhe të mendojnë për interesat e vendit dhe të qytetarëve.

XS
SM
MD
LG