Lidhje

Maqedoni: Ende jo konsensus për zgjedhjet

  • Isak Ramadani

Komuniteti ndërkombëtar po angazhohet që zgjedhjet e pritshme në Maqedoni të jenë të drejta dhe demokratike. Ndërkaq, partitë politike ende e kanë të pamundur të arrijnë një konsensus për datën e këtyre zgjedhjeve të parakohshme. Sipas marrëveshjes politike të qershorit, zgjedhjet duhet të mbahen më 24 prill.

XS
SM
MD
LG