Lidhje

Shtëpia e Martin Luter Kingut në Alabama


Sot në SHBA është Dita e Martin Luther Kingut, udhëheqësi i vrarë i të drejtave civile. Është një ditë pushimi për të përkujtuar predikuesin baptist, i cili u bë zëri i lëvizjes për të drejtat civile në vitet ’50 dhe ’60.

XS
SM
MD
LG