Lidhje

Fotot Marubi në rrugët e Shkodrës

  • Pellumb Sulo

Fototeka Kombetare Marubi ne Shkoder ka vendosur ne rruget e qytetit 60 foto, te cilat sjellin deshmi historike dhe kulturore te Shkodres gjate 150 viteve te fundit.

XS
SM
MD
LG