Lidhje

Mëngjesi Kombëtar i Lutjeve mbledh në Washington udhëheqës botërorë


Mëngjesi Kombëtar i Lutjeve mbledh në Washington udhëheqës botërorë

Presidenti Barak Obama dhe Zonja e Parë Michelle Obama u mblodhën me udhëheqës të lartë botërorë sot në Uashington për Mëngjesin Kombëtar të Lutjeve.

Në fjalimin e tij, Presidenti Obama theksoi ze Zoti mund të luajë një rol kritik në jetën e kujtdo, pavarësish nga besimi fetar. Ai tha se të gjithë njerëzit mund të përfitojnë nga fjala e Zotit dhe duhet të shmangin shprehjen e pasinqertë të besimit.

Zoti Obama tha se në momente lutjesh, i kujtohet fakti që besimi dhe vlerat luajnë një rol të madh në zgjidhjen e disa prej problemeve më urgjente të vendit. Ai tha se nëse njerëzit braktisin vlerat, ata harrojnë fijet morale që e kanë mbajtur Amerikën të bashkuar prej shekujsh.

XS
SM
MD
LG