Lidhje

Kompania Microsoft në vite

Microsoft-i i habiti analistët dhe investitorët më 24 tetor 2013, kur njotoi për një rritje prej 17% të fitimit gjatë tri muajve të fundit.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG