Lidhje

Mijëra banorë në veriun e Shqipërisë po apelojnë për ndihma ushqimore dhe mjeksore


Mijëra banorë në veriun e Shqipërisë po apelojnë për ndihma ushqimore dhe mjeksore

Nderkohe qe ne Shqiperi vazhdon situata e fatkeqesise natyrore, me mijra banore, ne me shume se 40 komuna te largeta malore ne zonen veriore te Shqiperise, po apelojne per ndihma ushqimore dhe mjeksore. Çdo dite, ne drejtim te ketyre komunave fluturojne, ne kushte mjaft te veshtira, helikopteret e ministrise se Shendetesise, policise dhe ushtrise, ne mbeshtetje te emergjencave shendetesore dhe ushqimore, Megjithate, nevojat jane shume me te medha dhe autoritetet po shpejtojne punen per zhbllokimin e akseve kombetare, per te mundesuar me pas levizjen e automjeteve te renda drejt qendrave te komunave.

XS
SM
MD
LG