Lidhje

Ministri i Brendshëm i Kosovës, Rexhepi viziton Maqedoninë

  • Isak Ramadani

Ministri i Brendshëm i Kosovës, Rexhepi viziton Maqedoninë

Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës Bajram Rexhepi ishte sot për vizitë në Maqedoni ku bisedoi me homologen e tij dhe autoritetet maqedonase të rendit në lidhje me incidentet e fundit në zonën kufitare mes dy vendeve. Zoti Rexhepi tha se Kosova nuk duhet parë si vend i trafikut të armëve dhe dhunës. Drejtuesit e dy ministrive të vendeve fqinje ranë dakord se duhet të shtohet bashkëpunimi dhe shkëmbimi i informatave në fushën e sigurisë.

XS
SM
MD
LG