Lidhje

Ministri Rexhepi, kufijtë e Kosovës me Serbinë nuk do të jenë temë bisedimesh


Ministri Rexhepi, kufijtë e Kosovës me Serbinë nuk do të jenë temë bisedimesh

Në Kosovë ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi, hodhi poshtë mundësinë që çështja e kufirit ndërmjet Kosovës dhe Serbisë të jetë pjesë e bisedimeve që aktualisht po zhvillohen ndërmjet dy vendeve me ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian. Ai i bëri këto komente gjatë ceremonisë së kalimit të përgjegjësive nga KFOR-i tek Policia Kufitare e Kosovës, për kontrollimin e kufirit me Maqedoninë. Forcat paqeruajtëse vazhdojnë të kontrollojnë kufirin me Malin e Zi dhe Serbinë.

XS
SM
MD
LG