Lidhje

Fati i personave të zhdukur

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, autoritetet thanë sot se pa zgjidhjen e fatit të personave të zhdukur nuk mund të ketë pajtim në Ballkan. Këto komente u bënë gjatë një konference për personat e zhdukur të organizuar nga zyra e Bashkimit Evropian, ku u tha se çelësi për të ecur përpara në zbardhjen e fatit të personave të pagjetur është shkëmbimi i informatave ndërmjet qeverive të Kosovës dhe Serbisë. Gjashtëmbëdhjetë vjet pas përfundimit të luftës në Kosovë, nuk dihet asgjë për fatin e 1 mijë 650 personave, pjesa më e madhe shqiptarë.

XS
SM
MD
LG