Lidhje

Muhamed Ali: Një legjendë dhe ikonë kulturore

Legjenda e boksit Muhamet Ali, tre herë kampion i boksit për peshat e rënda, ndërroi jetë të premten pas një lufte thuajse 30 vjeçare me sëmundjen e parkinsonit

Shih më tepër

Me bashkëshorten Yolanda para dyluftimit Mayweather Jr. dhe Shane Mosley në  MGM Grand Garden Arena në Las Vegas të shtetit Nevada.  1 maj 2010
1

Me bashkëshorten Yolanda para dyluftimit Mayweather Jr. dhe Shane Mosley në  MGM Grand Garden Arena në Las Vegas të shtetit Nevada.  1 maj 2010

Stërvitje në  Folk Art Center në Manila, Philippines, shtator 29, 1975, ndërsa përgatietet për dyluftimin me Joe Frazier me 1 tetor.
2

Stërvitje në  Folk Art Center në Manila, Philippines, shtator 29, 1975, ndërsa përgatietet për dyluftimin me Joe Frazier me 1 tetor.

FILE - Muhammad Ali speaks to Muslims holding a book called "Towards Understanding Islam" written by Sayyid Abul Ala Maududi in London, Britain, May 1966. Ali died late Friday in Phoenix, Arizona, June 3, 2016.
3

FILE - Muhammad Ali speaks to Muslims holding a book called "Towards Understanding Islam" written by Sayyid Abul Ala Maududi in London, Britain, May 1966. Ali died late Friday in Phoenix, Arizona, June 3, 2016.

FILE - The Beatles, from left, Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr and George Harrison take a fake blow from Cassius Clay, who later changed his name to Muhammad Ali, while visiting the heavyweight contender in Miami Beach, Fla., Feb. 18, 1964.
4

FILE - The Beatles, from left, Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr and George Harrison take a fake blow from Cassius Clay, who later changed his name to Muhammad Ali, while visiting the heavyweight contender in Miami Beach, Fla., Feb. 18, 1964.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG