Lidhje

Murataj: “Falja e Gjakut”, mundësi e mirë për përfaqësimin e kombit shqiptar


Murataj: “Falja e Gjakut”, mundësi e mirë për përfaqësimin e kombit shqiptar
Murataj: “Falja e Gjakut”, mundësi e mirë për përfaqësimin e kombit shqiptar

Filmi Falja e Gjakut, fitues i Ariut të Argjendtë për skenarin më të mirë në fesitvalin e Berlinit, do të fillojë të shfaqet në kinematë amerikane më 24 shkurt. Andamion Murataj, bashkëskenarist dhe një nga producentët e filmit, shprehet se filmat janë mënyra më e mirë për përfaqësimin e një kombi. Në një intervistë me kolegun Julian Zyla ai thotë se shpreson që suksesi i këtij filmi të nxisë komunitetin shqiptar në Shtetet e Bashkuara të luajë një rol në mbështetje të filmave të tjerë me temë shqiptare.

XS
SM
MD
LG