Lidhje

Banda muzikore “The Door Albanian”


Një grup të rinjsh me aftësi të kufizuara në Shkodër, prej 11 vitesh janë bashkuar në bandën e tyre muzikore, duke sfiduar problemet shëndetësore. Banda e tyre “The Door Albanian”, tashmë është e njohur brenda dhe jashtë vendit jo vetëm me koncertet, por edhe përkushtimin e 22 pjesëtarëve të saj.

Megjithate, në Shqipëri, personat me aftësi të kufizuara kanë vështirësi të shumta për integrimin në komunitet, jo vetëm për shkak të vështirësive në shkollim, por edhe kujdesit të pamjaftueshëm të strukturave shtetërore për ta.

Orkestër me personat me aftësi të kufizuara
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:59 0:00

XS
SM
MD
LG