Lidhje

Mustafa: Mosmarrëveshjet politike nuk ndikojnë në integrimin e Shqipërisë


Mustafa: Mosmarrëveshjet politike nuk ndikojnë në integrimin e Shqipërisë

Këshilli Kombëtar Shqiptaro-Amerikan është një organizatë jofitimprurëse me seli në Washington, që punon për çështjet shqiptare. Kjo organizatë ka kontakte të vazhdueshme me kongresmenë amerikanë, zyrtarë të Departamentit të Shtetit, me institute studimore që trajtojnë çështje ballkanike dhe me komunitetin shqiptar të Shteteve të Bashkuara. Zëri i Amerikës intervistoi Drejtorin Ekzekutiv të kësaj organizate, Avni Mustafaj.

XS
SM
MD
LG