Lidhje

Media Arkivi

Intervistë me z. Avni Mustafaj, drejtor i NAAC


Këshilli Kombëtar Shqiptaro-Amerikan, një organizatë jo-qeveritare, prej vitesh e ka zhvilluar aktivitetin në kryeqytetin e SHBA-ve për të mbrojtur çështjet shqiptare në Kongres dhe pranë qeverisë amerikane. Por kjo organizatë mbylli kohët e fundit zyrën e vetme që kishte këtu në Uashington.

XS
SM
MD
LG