Lidhje

Kosovë, lufta kundër narkotikëve

  • Leonat Shehu

Në Prishtinë, autoritetet thanë se Kosova nga një vend tranziti, po bëhet vend i konsumimit të lëndëve narkotike. Gjatë një veprimtarie me rastin e Ditës Ndërkombëtare Kundër Abuzimit dhe Trafikimit të Drogës, zyrtarët thanë se lufta kundër narkotikëve kërkon shtimin e bashkëpunimit rajonal.

XS
SM
MD
LG