Lidhje

Nderohen viktimat e komunizmit

  • Pëllumb Sulo

Fondacioni "Nik Zef Beqi” me qendër në New York dhe Komisioni për Drejtësi dhe Paqe në Shkodër përkujtuan sot 16 Martirët e Demokracisë të fshatit Mali Kolaj në Velipojë. Në nderim të tyre, në fshat është ngritur një përkujtimore me kontributin e shqiptarëve të Amerikës.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG