Lidhje

Ndërtimet në zonën historike të Gjirokastrës

  • Raimond Kola

Disa organizata ndërkombëtare kanë shprehur shqetësim për ndërtimet pa kriter në zonën historike të Gjirokastrës dhe kanë kërkuar si nga autoritetet qëndrore edhe nga ato vendore të hartojnë një plan masash për ndaljen e këtyre ndërtimeve.

XS
SM
MD
LG