Lidhje

Gratë kosovare në biznes


Gratë kosovare në biznes
Gratë kosovare në biznes

Në Prishtinë, po mbahet panairi shitës i prodhimeve ushqimore dhe artizanale të traditës, i organizuar nga Shoqatat e grave në biznes. Përveç shitjes së prodhimeve, panairi synon të nxisë përfshirjen e grave në biznes, tejkalimin e paragjykimeve dhe përcaktimin e faktorëve që kanë ndikuar në pamundësinë e femrës që të përfshihet me shumë në veprimtari të pavarura.

XS
SM
MD
LG