Lidhje

Në veriun e Kosovës, serbët vendas akuzojnë autoritetet e Beogradit


Në veriun e Kosovës, serbët vendas akuzojnë autoritetet e Beogradit

Në veriun e Kosovës, përfaqësuesit e serbëve akuzuan sot autoritetet e Beogradit për rrezikim të interesave të tyre dhe ndarje të tyre nga Serbia, duke kundërshtuar vendimin për njohjen e vulave doganore të Kosovës. Ata përsëritën kundërshtimin ndaj pavarësisë së Kosovës dhe çdo përpjekje për shtrirjen e autoritetet të Prishtinës në veri. Përfaqësues të qeverisë së Kosovës thanë se janë grupet e tilla që ata i cilësuan ekstremiste pengesa kryesore për krijimin e komunës së re në veriun e Mitrovicës.

XS
SM
MD
LG