Lidhje

Media Arkivi

Cila ishte Nënë Tereza?


Cila ishte Nënë Tereza dhe përse bota po i kushton kaq shumë vëmendje shenjtërimit të saj dhe ceremonisë që pritet në Vatikan?

XS
SM
MD
LG