Lidhje

1 vjetori i shenjtërimit të Nënë Terezës

  • Pëllumb Sulo

1 vjetori i Shenjtërimit të humanistes me origjinë shqiptare, Nënë Terezës u përkujtua sot në Shkodër me një veprimtari artistike, të organizuar nga Këshilli i Qarkut dhe Teatri Migjeni, gjatë të cilës u përcoll mesazhi i nevojës për të ndjekur shëmbullin e saj në ndihmë të më të varfërve.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG