Lidhje

Nëntë vjet pas Marrëveshjes së Ohrit, e cila i dha fund konfliktit të armatosur

  • Isak Ramadani

Nëntë vjet pas Marrëveshjes së Ohrit, e cila i dha fund konfliktit të armatosur

Sot mbushen nëntë vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit e cila i dha fund konfliktit të armatosur midis forcave qeveritare dhe kryengritësve shqiptarë në Maqedoni. Ndonëse marrëveshja në masë të madhe është realizuar, disa pjesë të saj ende nuk janë përmbushur. Komuniteti ndërkombëtar u ka bërë thirrje autoriteteve që të vazhdojnë procesin e zbatimit në praktikë të kësaj marrëveshjeje.

XS
SM
MD
LG