Lidhje

Media Arkivi

Marshim kundër ngacmimit seksual të femrave


Në Kosovë, grupe veprimtaresh humanitare dhe qytetarë parakaluan mbrëmë nëpër qendër të Prishtinës për tërheqjen e vëmendjes kundër ngacmimeve seksuale ndaj femrave.

XS
SM
MD
LG