Lidhje

Nikki Haley, ambasadorja e ardhshme e SHBA në OKB

Nikki Haley është e para grua në postin e guvernatores së Karolinës së Veriut dhe personi më i ri në moshë në rolin e guvernatorit aktualisht në SHBA. Presidenti i zgjedhur Donald Trump e ka emëruar zonjën Haley për postin e ambasadores amerikane në OKB.
Shih më tepër

South Carolina State of the State
1

South Carolina State of the State

South Carolina Gov. Nikki Haley, seen in this Jan. 14, 2015 file photo, is escorted down the steps of the Capitol by her husband Michael, in Columbia, S.C. President-elect Donald Trump has chosen Haley as U.S. ambassador to the United Nations, the first w
2

South Carolina Gov. Nikki Haley, seen in this Jan. 14, 2015 file photo, is escorted down the steps of the Capitol by her husband Michael, in Columbia, S.C. President-elect Donald Trump has chosen Haley as U.S. ambassador to the United Nations, the first w

South Carolina Governor Nikki Haley applauds next to her husband, Michael, left, as she sits in the audience at the Fox Business Network Republican presidential candidates debate in North Charleston, South Carolina, Jan. 14, 2016.
3

South Carolina Governor Nikki Haley applauds next to her husband, Michael, left, as she sits in the audience at the Fox Business Network Republican presidential candidates debate in North Charleston, South Carolina, Jan. 14, 2016.

Trump Haley
4

Trump Haley

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG