Lidhje

Projekt i ri për mbrojtjen e qytetit të Shkodrës nga përmbytjet


Projekt i ri për mbrojtjen e qytetit të Shkodrës nga përmbytjet

Në qytetin e Shkodrës sapo ka nisur puna për piketimin e një rruge të re përgjatë bregut të Liqenit të Shkodrës, e cila do të shërbejë edhe si argjinaturë për të shmangur rrezikun e përmbytjeve për lagjet periferike të qytetit, të cilat një vit më parë u përfshinë nga përmbytje masive për shkak të daljes nga shtrati të ujrave të liqenit dhe Lumit Buna. Ky është edhe projekti më i rëndësishëm në infrastrukturë për qytetin e Shkodrës.

XS
SM
MD
LG