Lidhje

Niveli i korrupsionit në Malin e Zi

  • Ali Salaj

Anketat e zhvilluara me qytetarët e Ulqinit nxorën në pah faktin se afro 90 % të qytetarëve mendojnë se korrupsioni është shumë i përhapur dhe se përfshin një numër të madh të institucioneve publike. Të anketuarit mendojnë se më i korruptuar është pushteti ekzekutiv, pastaj partitë politike dhe shëndetësia, për të vazhduar me policinë, gjyqësorin dhe prokurorinë. Rezultatet e anketës janë të ngjashme me opinionin publik në qytete të tjera të Malit të Zi.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG