Lidhje

Nxitja e biznesit Kosovë - Shqipëri

  • Raimond Kola

Ministritë e Zhvillimit Ekonomik të Kosovës dhe Shqipërisë po nxisin biznesin e të dy vendeve për të thelluar bashkëpunimin në fushën e tregëtisë dhe turizmit. Përfaqësuesit e 24 kompanive të Kosovës po zhvillojnë një vizitë treditore në bregdetin jugor të Shqipërisë për t`u njohur me mundësitë e ngritjes së partneriteteve me bizneset vendase.

XS
SM
MD
LG