Lidhje

Obama: Nuk do të pres Kongresin të marrë masa për ekonominë


Барак
Барак

Presidenti amerikan Barak Obama thotë se nuk do të presë më që Kongresi të marrë masa për të rigjallëruar ekonominë e vendit.

Presidenti tha në një takim të Këshillit për Vende Pune dhe Konkurrencë sot në Pitsburg të Pensilvanisë se populli amerikan nuk mund të presë më.

Ai tha se stafi i tij po punon për të nxitur ekonominë dhe për të hapur vende pune, pa nevojën e akteve të ligjvënësve.

Presidenti shpjegoi se administrata e tij po përpiqet për të përshpejtuar procesin e liçencimit për 14 projekte infrastrukture në të gjithë vendin.

XS
SM
MD
LG