Lidhje

Media Arkivi

OKB kritikon masat për kufizimin e lëvizjes së refugjatëve


Agjencitë e Kombeve të Bashkuara kritikojnë kufizimin e lëvizjes së refugjatëve nga Greqia nëpër Ballkanin perëndimor, drejt vendeve të Bashkimit Evropian, si dhe masat e seleksionimit të refugjatëve mbi bazën e shtetësisë.

XS
SM
MD
LG