Lidhje

Media Arkivi

OSBE, mbi 270 vëzhguesë për zgjedhjet vendore


Publikohet raporti i vlerësimit. OSBE-ja i kërkon vendeve anëtare dërgimin në Shqipëri për të ndjekur procesin e zgjedhjeve të 21 qershorit të 24 vëzhguesve afatgjatë dhe 250 vëzhguesve afatshkurtër.

XS
SM
MD
LG