Lidhje

Produktet pyjore të Ballkanit


Shtatë vende ballkanike hapën në Shkodër panairin “Produktet pyjore të Ballkanit”, në përpjekje për të bashkëpunuar në fushën e traditave kombëtare dhe fuqizimit të ekonomive të vogla lokale.
XS
SM
MD
LG