Lidhje

Panairi i prodhimeve bujqësore në Kosovë


Në Prishtinë, në tre ditët e fundit, kompani nga vende të ndryshme të rajonit, ofruan prodhimet e tyre në panairin e produkteve bujqësore. Ky panair, sipas organizatorëve synon ofrimin e mundësive që bizneset vendase të rrisin pjesëmarrjen e tyre në treg si dhe te njihen konsumatorët me produktet e tyre. Ata thonë se format e tilla të organizimit janë pjesë e përpjekjeve të ndryshme për të mbështetur sektorin e bujqësisë, i cili përbën një potencial të madh për zhvillimin ekonomik të vendit.
Panairi i produkteve bujqësore
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:42 0:00
XS
SM
MD
LG