Lidhje

Papunësia në Kosovë


Papunësia në Kosovë

Kosova aktualisht ka të regjistruar mbi 300 mijë të papunë, gjë që ka ndikuar tek shkalla e konsiderueshme e varfërisë. Por shifrat që pasqyrojnë gjendjen sociale në vend janë të paplota. Autoritetet thonë se shkalla e papunësisë është më e ulët sesa paraqitet në statistika, ndërsa sindikatat thonë se papunësia është më e lartë dhe kjo kushtëzon edhe një gjendje të rëndë sociale në vend.

XS
SM
MD
LG