Lidhje

Problemet sociale në qarkun e Shkodrës


Ashtu si pjesa më e madhe e rretheve veriore të Shqipërisë edhe tre rrethet e Qarkut të Shkodrës: Shkodra, Puka dhe Malësia e Madhe, përballen me një nivel të lartë të papunësisë dhe ritme më të ulëta zhvillimi ekonomik, krahasuar me pjesën tjetër të vendit. Drejtuesit vendorë pohojnë se, në bashkëpunim me komunitetin dhe donatorë të huaj, po bëjnë përpjekje për lehtësimin e problemeve sociale dhe të punësimit.

XS
SM
MD
LG