Lidhje

Parku natyror kombëtar i Bredhit të Hotovës

  • Raimond Kola

Disa nga parqet natyrore kombëtare në Shqipëri janë ende pak të vizituara kryesisht prej mungesës së rrugëve lidhëse. Drejtuesit e Agjencisë së Zonave të Mbrojtura thonë se Moratoriumi i Pyjeve dhe Gjuetisë po ndikon që parku të shtojë florën dhe faunën, ndërkohë që po nxiten edhe aktivitetet e ndryshme. Korrespondenti ynë Raimond Kola ishte në Parkun e Bredhit të Hotovës.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG