Lidhje

Zhvillimet politike në Kosovë do të ndikojnë tek ekonomia

  • Leonat Shehu

Zhvillimet e ditëve të fundit në parlamentin e Kosovës, sipas përfaqësuesve të institucioneve financiare ndërkombëtare dhe bizneseve, mund të ndikojnë në ekonominë e vendit. Sipas tyre, ngjarjet dërgojnë mesazhe të dëmshme për investitorët e huaj dhe ndikojnë në ekonominë e vendit, si pasojë e mos votimit të ligjeve që lidhen me ekonominë.

XS
SM
MD
LG