Lidhje

Partia Socialiste rifomulon kërkesën për komisionin hetimor të zgjedhjeve

  • Armand Mero

Partia Socialiste rifomulon kërkesën për komisionin hetimor të zgjedhjeve

Në Shqipëri, Partia Socialiste rifomuloi sot një paragraf të kërkesës së saj për komisionin hetimor të zgjedhjeve, që lidhej me përbërjen e tij dhe ndarjen mes palëve, pas kundërshtimeve të djeshme të së djathtës sipas së cilës ligji nuk lejon që shumicën ta ketë opozita. Socialistët kanë dorëzuar një propozim të ri me dy variante si dhe emrat e përfaqësuesve të tyre në komision. Socialistët deklaruan sërish se shumica sipas tyre po krijon artifice ligjore për të vonuar ngritjen e komisionit hetimor për zgjedhjet e qershorit 2009.

XS
SM
MD
LG