Lidhje

Pashkët në Kosovë


Pashket ne Kosove 2013
Pashkët ortodokse po kremtohen edhe në Kosovë. Zyrtarët më të lartë vendas e ndërkombëtarë kanë përgëzuar besimtarët ortodoksë në Kosovë, që kryesisht i takojnë komunitetit serb, duke bërë thirrje për paqe, solidaritet e mirëkuptim dhe për orientim ndaj detyrave që kanë qytetarët ndaj shoqërisë dhe ndaj shtetit. Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë, Besim Abazi.

XS
SM
MD
LG