Lidhje

Perceptimi për korrupsionin mbetet i lartë


Në Shqipëri, një sondazh mbi nivelin e korrupsionit tregon se pothuajse 89 përqind e qytetarëve mendojnë se ky fenomen është i përhapur ose shumë i përhapur, dhe 1 në 3 shqiptarë mendojnë se korrupsioni është rritur krahasuar me tre vite më parë.

XS
SM
MD
LG