Lidhje

Përfundon riaftësimi i sistemit mbrojtës të Nënshkodrës


Përfundon riaftësimi i sistemit mbrojtës të Nënshkodrës

Përfundoi riaftësimi i sistemit mbrojtës të zonës fushore të Nënshkodrës, zonë kjo që u dëmtua rendë vitin e kaluar nga përmbytje të përsëritura dhe masive, të cilat shkatërruan edhe pjesën më të madhe të argjinaturave. Drejtues të Bordit të Kullimit pohuan sot se janë rezalizuar në afat të 12 projektet e financuara nga qeveria shqiptare me më shumë se 10 milion dollarë. Ndërkohë, në Shkodër pritet të arrijë një ekip ekspertësh të Bankës Botërore për të përcaktuar përparësitë e ndërhyrjeve në një fazë të dytë, ndërhyrje që synojnë shmangjen e plotë të rrezikut të përmbytjeve në këtë zonë .

XS
SM
MD
LG