Lidhje

Media Arkivi

Përgatitjet për zgjedhjet në Maqedoni


Para zgjedhjeve të parakohëshme parlamentare të 11 dhjetorit, institucionet në Maqedoni duhet të rregullojnë çështjen e njësisë zgjedhore numër 6, ku bëjnë pjesë, Tetova, Gostivari, Dibra e madhe dhe disa vendbanime të tjera shqiptare.

XS
SM
MD
LG