Lidhje

Përmeti, qytet pa krime por me probleme sociale

  • Raimond Kola

Qyteti i Përmetit është i vetmi në Shqipëri që nuk shënoi gjatë vitit të shkuar asnjë vepër penale. Banorët e Përmetit thonë se harmonia është trashëguar dhe mes tyre ka edhe një bashkëjetesë të çmuar fetare. Por në qytet varfëria dhe papunësia kanë ardhur duke u rritur, ndërkohë që Bashkia e re përballet me sfida të mëdha financiare dhe borxhe të prapambetura.

XS
SM
MD
LG