Lidhje

Media Arkivi

Përmeti, qyteti i harmonisë


Qyteti i Përmetit është i vetmi në Shqipëri që nuk shënoi gjatë vitit të shkuar asnjë vepër penale. Banorët e Përmetit thonë se harmonia është trashëguar dhe mes tyre ka edhe një bashkëjetesë të çmuar fetare.

XS
SM
MD
LG