Lidhje

Uragani Irma godet Karaibet

Qendra e uraganit Irma po zhvendoset përtej Republikës Domenikane, si një stuhi e kategorisë 5 që mund të ketë pasoja katastrofikeQendra Kombëtare amerikane e Uraganëve thotë se megjithëse syri i stuhisë është larg nga brigjet e vendit, erërat e Irmës, fryrja e ujrave dhe reshjet e shiut vazhdojnë të jenë vdekjeprurëse për Republikën Domenikane. Të njëjtat kushte priten të enjten vonë në Ishujt Turks dhe Caicos dhe në Bahamas.

Shih më tepër

View of the aftermath of Hurricane Irma on Saint Maarten, the Dutch part of Saint Martin island in the Caribbean Sept. 6, 2017.
1

View of the aftermath of Hurricane Irma on Saint Maarten, the Dutch part of Saint Martin island in the Caribbean Sept. 6, 2017.

View of the aftermath of Hurricane Irma on Saint Maarten, the Dutch part of Saint Martin island in the Caribbean Sept. 6, 2017.
2

View of the aftermath of Hurricane Irma on Saint Maarten, the Dutch part of Saint Martin island in the Caribbean Sept. 6, 2017.

A man surveys the wreckage on his property after the passing of Hurricane Irma, in St. John's, Antigua and Barbuda, Sept. 6, 2017.
3

A man surveys the wreckage on his property after the passing of Hurricane Irma, in St. John's, Antigua and Barbuda, Sept. 6, 2017.

Rescue staff from the Municipal Emergency Management Agency investigate an empty flooded car during the passage of Hurricane Irma through the northeastern part of the island in Fajardo, Puerto Rico, Sept. 6, 2017.
4

Rescue staff from the Municipal Emergency Management Agency investigate an empty flooded car during the passage of Hurricane Irma through the northeastern part of the island in Fajardo, Puerto Rico, Sept. 6, 2017.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG