Lidhje

Pasojat e uraganit Maria

Uragani Maria solli rreshje të mëdha shiu në Porto Riko të enjten, pasi ndërpreu energjinë elektrike në të gjithë ishullin, duke përmbytur shumë zona dhe duke vrarë të paktën një person.

Shih më tepër

A supermarket was damaged after the area was hit by Hurricane Maria, Guayama, Puerto Rico Sept. 20, 2017.
1

A supermarket was damaged after the area was hit by Hurricane Maria, Guayama, Puerto Rico Sept. 20, 2017.

A municipal police officer arrives at the Emergency Management Agency after being removed from their flooded station by rescue personnel during the impact of Hurricane Maria, which hit the eastern region of the island, in Humacao, Puerto Rico.
2

A municipal police officer arrives at the Emergency Management Agency after being removed from their flooded station by rescue personnel during the impact of Hurricane Maria, which hit the eastern region of the island, in Humacao, Puerto Rico.

Rescue vehicles from the Emergency Management Agency stand trapped under an awning during the impact of Hurricane Maria, which hit the eastern region of the island, in Humacao, Puerto Rico, Sept. 20, 2017.
3

Rescue vehicles from the Emergency Management Agency stand trapped under an awning during the impact of Hurricane Maria, which hit the eastern region of the island, in Humacao, Puerto Rico, Sept. 20, 2017.

People walk next to a gas station flooded and damaged by the impact of Hurricane Maria, which hit the eastern region of the island, in Humacao, Puerto Rico, Sept. 20, 2017.
4

People walk next to a gas station flooded and damaged by the impact of Hurricane Maria, which hit the eastern region of the island, in Humacao, Puerto Rico, Sept. 20, 2017.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG